SVET HOĆE DOMAĆE.
A TI?

by

HRANA je bitan deo svake kulture, posebno kod nas u Srbiji.  Ona je neizostavni deo naših druženja, običaja i svakodnevnice, a u isto vreme je industrija koja raste, snaži ekonomiju i pruža prilike za posao ljudima, i na selu i u gradu.  TRADICIJA na kojoj ovaj sektor počiva, INOVACIJE koje je pretvaraju u moderan biznis, PERSPEKTIVE za dalji rast i napredak, kao i NOVI NARAŠTAJI koji nose promene su predstavljeni u četiri video priče.

Učesnici su proizvođači, kompanije, profesori i stručnjaci kojima je hrana zivot, neki od mnogobrojnih sjajnih partnera USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu. Oni su očuvali naše tradicionalne sorte i proizvode, doneli svetske inovacije i tehnologije u Srbiju, podržali i održali nerazvijene krajeve zemlje i osvojili svetska tržista svojim prozivodima.

Tradiciju u Srbiji nose stari proizvodi i sorte koje su održali i proslavili ljudi posvećeni jedinstvenosti ukusa i priča. Upoznajte čuvare kulture koja nas čini unikatnim, one koji su od zemlje i tradicije uzeli najbolje i stvorili vrhunske proizvode.

Pogledajte prvi video iz serije:

Na nama je da pojedinačno i svi zajedno, u Srbiji i inostranstvu, podržimo i održimo naše proizvođače i napravimo od srpske hrane svetski brend, jer #SVETHOĆEDOMAĆE.

A TI?

 

Nastavljamo našu video priču, a tema su INOVACIJE.
Saznajte kako savremene tehnologije, inovativne ideje i hrabrost transformišu tradiciju u moderan biznis, s proizvodima za najzahtevnijeg potrošača

Pogledajte drugi video iz serije:

#SVETHOĆEDOMAĆE

A TI?

 

U najnovijem videu bavimo se temom PERSPEKTIVE domaćih proizvoda. Upoznajte se sa  iskustvima onih koji ne poznaju granice već samo vredan rad, posvećenost i veru u svoj proizvod. Saznajte šta je najvažnije za uspeh na inostranom tržištu– kvalitet, kapacitet, promocija, autentičan proizvod ili sve zajedno.

Pogledajte treći video iz serije:

#SVETHOĆEDOMAĆE

A TI?

 

U ovom videu bavimo se temom NOVI NARASTAJI, onima koji hrabro osvajaju domaća i strana tržišta, čvrsto verujući u ono što vole i rade! Saznajte vise o iskustvima, izazovima, snovima i ambicijama novih generacija preduzetnika u nasoj prehrambenoj industriji.

Pogledajte četvrti video iz serije:

#SVETHOĆEDOMAĆE

A TI?

 

Pogledajte poslednji iz serije videa koji je objedinio sve priče o TRADICIJI, o INOVACIJAMA, o PERSPEKTIVAMA i o NOVIM NARAŠTAJIMA u jednu poruku:

SVET HOĆE DOMAĆE. A TI?

U ovom video učestvovao je Dragoslav Gaga Ivanović (1959 – 2020), župski vinar zaslužan za revitalizaciju prokupca, promoter Župe i njenog teroara, uspešni tumač lokalne vinske tradicije i vinar sposoban da stvori izuzetna vina.

Top