Pokrenut novi edukativni program – Biznis u poljoprivredi

by

Početkom jula 2021. godine Mokrogorska škola menadžmenta je predstavila novi edukativni program Biznis u poljoprivredi koji se realizuje uz podršku USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu. Radi se o  pionirskom poduhvatu u razvoju poslovnih znanja i veština  domaćih i regionalnih poljoprivrednika i proizvođača hrane, na moderan, inovativan i svrsishodan način, u saradnji sa predstavnicima privatnog sektora.

Program Biznis u poljoprivredi će ponuditi učesnicima nova znanja i veštine upravljanja proizvodnjom i promovisati  preduzetničko okruženje, koji predstavljaju značajne prepreke za dugoročni rast poljoprivrede i prehrambene industrije Srbije. Ovaj specijalizovani sertifikacioni program će pomoći kompanijama da bolje odgovore izazovima brzog tehnološkog razvoja u prehrambenoj industriji i zahtevima promena na tržištu.

Program Biznis u poljoprivredi predviđa i edukativne module iz oblasti standarda kvaliteta, investicija, marketinga, razvoja proizvoda više vrednosti, što će doprineti povećanju konkurentnosti domaće poljoprivrede i prehrambene industrije.

Za više informacija o programu Biznis u poljoprivredi pogledajte: Biznis u poljoprivredi • Mokrogorska škola menadžmenta (msm.edu.rs) ili Saopštenje za medije – Biznis u poljoprivredi

Top