Belgrade Food Show – Međunarodni sajam i konferencija visokokvalitetne hrane

5. i 6. novembar 2018, Crowne Plaza, Beograd

by

Međunarodni sajam i konferencija visokokvalitetne hrane

Kao jedinstveni spoj izuzetnog bogatstva prirode i kulturnih osobenosti naše zemlje, hrana je svakako jedan od naših najatraktivnijih izvoznih artikala.

Belgrade Food Show je osmišljen kao prilika da stranim kupcima i uvoznicima, ali i široj javnosti zemlje i regiona, na najbolji mogući način predstavimo ponudu domaćih proizvođača hrane i pića.

Belgrade Food Show biće održan 5–6. novembra 2018. u organizaciji Asocijacije za promociju srpske hrane i uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Posebnu pažnju na događaju će dobiti visokokvalitetna domaća prerađena hrana („speciality food“), kao što su mnogobrojni jedinstveni sirevi, namazi od vrsta voća i povrća sa prirodnim začinima i slični prerađeni proizvodi. Takođe, svoje zasluženo mesto će dobiti i rastuća domaća vinska scena, ali i timovi kreativaca koji s uživanjem i posvećenošću razvijaju inovativne prehrambene proizvode za savremene ljubitelje vrhunskih ukusa.

Tokom prvog dana događaja, pored izložbenog dela, biće organizovani i B2B sastanci proizvođača i zainteresovanih kupaca, dok će drugog dana Belgrade Food Show biti otvoren za javnost.

Pravo učešća na Belgrade Food Show imaju svi srpski proizvođači visokokvalitetne hrane i pića koji imaju uslova i ambicija da izvoze svoje proizvode.

 

Uskoro više o događaju

Top