Drugi po redu Belgrade Food Show 10. i 11. oktobra u Belexpo centru

by

Drugi po redu sajam i konferencija visokokvalitetne hrane („specialty food“) u Jugoistočnoj Evropi – Belgrade Food Show, ove godine će se održati 10. i 11. oktobra u Belexpo centru, u Beogradu. 

Događaj organizuje Asocijacija za promociju srpske hrane sa tendencijom da Srbiju uvrsti među lidere u industriji hrane i pića u Jugoistočnoj Evropi, uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Organizator manifestacije pozvao je sve zainteresovane proizvođače da se prijave putem oficijalnog sajta http://belgradefoodshow.rs/bfs2019/ i obezbede svoje prisustvo na najvećem i jedinom sajmu ovog tipa u Srbiji i regionu.

Izlagači će imati priliku da predstave svoje jedinstvene proizvode, podele iskustva saostalim proizvođačima, kao i da se sretnu sa potencijalnim domaćim i međunarodnim kupcima i distributerima. Kupci će otkriti srpsku industriju visokokvalitetne hrane i upoznati inspirativne preduzetnike i njihove vrhunske proizvode.

I jedni i drugi će moći da prisustvuju prezentacijama i stručnim panelima tokom oba dana konferencijskog dela, gde će moći da čuju o najnovijim svetskim trendovima, putevima do potrošača, prilikama za izvoz, očekivanjima tržišta, uspešnim pričama…

#belgradefoodshow #BFS #specialtyfood #serbiadoesfood

 

Drugi po redu Belgrade Food Show 10. i 11. oktobra u Belexpo centru 1

Top